Thursday, June 23, 2011

HILANG ARAH BILA KERJA SORANG-SORANG

          AHHH...hari nie Senior Archi (adnan aka kassim sameon) tak hadir. So aku kena lah b'kerja sorang-sorang lagi..kali nie plan sangat mudah, aku buat dalam setengah jam sahaja. Stedi lah (BI songsang) maklumlah dah mahir lukisan macam nie.


          Memang aku terlalu CONFIDENT sangat laju ja buat, punya nak kejar masa yang semakin m'manggil-manggil nama aku 'dam, cepat dam dah lewat nie dam' eleh relax laa..bukan penting sangat kan, tapi oleh kerana Kerja,Amanah,Adil,Saksama dan Jujur membuatkan aku lagi gelabah..So aku b'tubi-tubi la bekerja  coz tengahari nanti nak sembahyang jumaat pula, time tu lah ada ja orang sibuk-sibuk nak drawing..Aku dah cakap lepas solat la..dia tak mahu dengar pula nak juga kejanya..tak faham orang langsung.Jadi aku terpaksa buatlah dengan keadaan paksa,tak rela dan sebagainya yang berkaitan dengan tak suka..haha =).


          Macam selalu la kan, sambil kerja sambil online la..tu la yang aku curi masa sikit untuk hilangkan tekanan yang m'cecerita dan nyatakan pekara tidah puas hati dalan belog aku nie..Itu la yang aku buat entri nie.Mungkin korang tak penah keja dalam tekanan yang sangat hebat, mahu taknya..bagi keja last-last minute mana tak pecah kepala kan..


          Dah dekat setengah jam aku hadap komputer nie huh!! akhirnya kerja aku dah siap juga..dengan berkat kesabaran dan kecsucian hati untuk buat kerja nie kan (taknya aku nak rela dengan kau Mr. W)..huhu..So apa lagi boleh pergi print plan tersebut YEAHH..bila time nak print tu ja, aku dah rasa sesuatu.Aku rasa ada ja yang masih tak cukup..bila buka n tengok kembali, laa patut la....Plan tak lengkap..huh,

~ Mood : tetiba kepala jadi semak samun | Keadaan : terduduk, terdiam dan tangan di atas dahi


korang tengok betul-betul..nampak sekali pandang macam dah siap sepenuhnya
tapi Oohh tidak..ada lagi 5 Plan lagi kena aku siapkan..
korang bayangkan tak makan la aku...
itu la confident sangat boleh siap awal..
pastu online la,chatting la,tido kejap la,edit picture la..
nahh sekarang padan muka sendiri kan..

2 comments:

eyna_chan said...

5 plan lg iaitu elevation, cross-section, details, site plan, location plan, key plan, roof plan.. err..byk lg tuh..huhu~

bersabar la ye~ ;)

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

ha tahu xpa.Sbnarnya byak lg. A-M sptutnya.
cik eyna_chan nie mmg seorang Architect yang mmahami.. trimas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...