Wednesday, August 10, 2011

CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)




RULES
1) follow blog mr right supaya nanti senang untuk tahu update2) buat entry tentang "CONTEST BERSAMA SI MANJA (MR_RIGHT)"
3) letakkan header contest di entry atas pada entry anda
4) hanya satu gambar anda bersama si manja yang diperlukan. gambar boleh di-
edit mengikut kreativiti masing-masing(:
5) link-kan entry contest anda ke entry ini
6) gambar tersebut akan dipostkan ke page mr right  [ PAGE MR RIGHT ] juga
untuk di-'like' kerana pemilihan akan dikira berdasarkan 50% pilihan juri dan 50%
like dari peminat anda
7) tag sekurang-kurangnya kepada 3 orang
*tarikh tutup contest ini 30 Sept 2011(:

HADIAH
tempat pertama : rm30 top up
tempat kedua : rm20 top up
tempat ketiga : rm10 top up


************

Assalamualaikum kekawan ha =)

haha kali nie haku nak join CONTEST brader Mr. Right alright.
Mulanya brader Mr.Right suruh melawat entri barunya
BERKARYA KERANA APA? yang ditinggalkan pada komen entri haku. 

Bila dibaca dan diselami, haku tengok adanya contest untuk di join.
Tadi pun haku check-check My Picture Doc, memandangkan haku pun ada
simpanan gambar bersama my anak buahku 'Damiya Lutfiah'

Yang pertama nak tanya. Comel tak haku?
bau nak tanya ke2, comel tak Damiya?
haha..perasan pula pagi2 nie.

So dapatlah haku join contest ini, kalau takdak tadi? haku kena la 
kejutkan dia semata-mata nak b'gambar. heheh.
Memang haku kena sepakan sulung dari Mama dia la kan..

Gambar nie diambik time Raya 2010 lepas. Masih ceriakan?
tapi sekarang Damiya nie dah boleh lari-lari dah
pastu boleh bertindak ikut arahan menggunakan bi songsang.

'whose name damiya lutfiah'
dia pun angkat tangan lalu cakap 'ebby'
tak lancar sangat, sebab nak sebutnya baby
terikut sangat, coz mamanya
selalu panggil baby or adik.

>'Mr.Right suruh letak gambar la Damas, bukan suruh cerita panjang lebar' =)


Haku nak tag dekat kekawan blogger : Siti Hajar Farahin, Mieza, dan cik puan Korie. boleh kan korang2? trimas =)

4 comments:

mr_right said...

hehe. comel3.
thanks sebab sudi join yep.
jangan lupe gitau kat kengkawan join jugak ye. hee

pergi ke page mr right untuk tengok n LIKE gambar anda ye..
ajak kengkawan LIKE tau !
kerana pemilihan akan berdasarkan 50% pilihan juri dan 50% pilihan bilangan LIKE.

semoga berjaya !

Yana Farinha said...

hye..nice blog.. dah folo awk.. jom singgah blog kita.. www.duniasigadisberseliparhijau.blogspot.com

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

Mr.Right. trimas bro.. yeah usaha sdaya upaya..
Yana..suda hehe =) trimas yer

Anonymous said...

[url=http://mypaydayloans1h.com/#bdamaseni.blogspot.com]payday loans[/url] - payday loans , http://mypaydayloans1h.com/#sdamaseni.blogspot.com payday loans

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...