Wednesday, September 7, 2011

Wordless Wednesday [5]

Assalamualaikum sahabat. Sorry lah haku lambat pula hari nie untuk entri Wordless Wednesday.

 namanya si "Range" singkatan dari Orange.

malam nie tetiba nak bermanja bersama si 'range' sebelum nie haku tak pula begini, coz asyik sibuk walaupun tak berapa sibuk sangat.. Tapi bila tengok 'range' semalam macam sakit ja, iyakan makan tak lalu asyik diam ja kebelakangan ini. Takut la kan, ingat dah nak........emm aku sayang dia juga walau kucing yang dikutip oleh ayahku. sebab dia main jalan waktu hujan, takut langgar so ayah haku berhenti then ambil dia bawa balik rumah...oppsss! nie bukan wordless wednesday dah, ini entri penuh pula. haha sorry sekali lagi =)

2 comments:

Noorul Amera Adnan said...

alolo comeynye kucen dia. amboi2 nk manja ngan kucen plak. nie jeles nie haha apakah??

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

yela, skrg leh mnja ngn kucing ja..owhh takyah la jles. kucing ja kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...