Monday, September 26, 2011

Let's go beb, join "First Giveaway by Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"

Assalamualaikum P e m b a c a b l o g h a k u. 

Cuba tengok banner, tengok tulisan, tengok nama, tengok tarikh, dan tengok haku.


Okay.. dah tengok, dah faham ? ha yang dah faham tu sila la klik untuk join/sertai giveaway nie alright. Yang masih tak faham/mengerti korang boleh tengok, haku akan paste Syarat-syarat dia dari Tengkunizam.com satu persatu.

Tapi sebelum tu haku nak jawab soklan dari beliau. Tanyanya pada ku "Apa hadiah yang haku teringin nak menang" ?

Dan jawabku padanya "Haku nak percutian ke tokyo untuk beli toy batman(sambil buat muka comel sikit)" okay2 nie serius "Haku nak duit Lima Puluh Hinggit / Rm50 yang baru tu. =)"



CARA PENYERTAAN

Caranya cukup mudah , 

Join group Rakan Blogger Klik1Malaysia di facebook (wajib)

Korang digalakkan untuk ping (daftar) blog korang di website Klik1Malaysia (tiada paksaan)

Buat satu entri bertajuk "First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia"

Letak Gambar di atas di dalam entri korang,

Dan bagitahu hadiah yang korang teringin nak menang .

 Tag kawan kalau sudi . (tak wajib)

Follow blog ini dan blog penaja hadiah di bawah ni (ikut suka korang)
tapi better follow untuk dapat update pasal GA ni

(sebab dia nak bagi Rm50 nanti)

(Eh, dapat domain pown bagus. kalau dapat la kan.)

Selanjutnya ---> disini


Tarikh tutup 28 Sept 2011






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...