Thursday, September 15, 2011

Jom Blogwalking

Assalamualaikum.
dalam asyik-asyik pantau blog cik mera, tengok t'tarik pula dengan segmen ini. So haku join la.


Hampa semua nak Blogwalking? Hampa semua nak tengok Seorang gadis, pemain bola sepak bagi club Chelsea? Hampa semua nak tambah kenalan? so tunggu apa lagi ha..meh ramai-ramai ke segmen ini.

Mula-mula isi borang. Bila dah isi, cik Lulu akan interview hampa la =) miahah. *senda gurau ja...Benda mudah, senang, kan cuma klik pada banner diatas ataupun klik SINI untuk ke blog beliau. Segala maklumat lanjut ada disana.

Jangan lupa sertakan No.Tel Link blog disini okay.

20 comments:

Noorul Amera Adnan said...

blogwalking melawat adik :)

Lulu Caldina said...

Lulu singgah blogwalking kat sini...
Terima kasih sudi join segmen ni, semoga kita dapat manfaat terbaik darinya.. :)

Apa yang menarik hari ni??

Kartunis Damas said...

@akak mera: Trimas kak =)

Terimas Kasih juga untuk cik Lulu, kerna sudi komen di sini. yes ini peting bagi blogger sekalian

Kancil 8349 said...

salam singgah dari segmen sama...

jomlah singgah ke blog Kancil...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-pages-jom-blogwalking.html

Kartunis Damas said...

trimas beb. yes haku datang. =)

zareliqa afiqa said...

weeehuu~ dtg terjah cnie n follow skali dari segmen yg sama jugak.^^
salam kenal ya! :D

singgah lar cnie,eheee :)

http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Kartunis Damas said...

kdatanganmu dialu-alukan.
trimas ya. pasti akn kesana =)

Cik Ceria said...

cik ceria datang sini pula ^_^

salam perkenalan

jom singgah sini pula

http://ceriagurlz.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Kartunis Damas said...

yeahh.. selamat juga.
okay, no prob. trimas

c genk bah ne said...

Genk singgah sini
Senang-senang datanglah blog genk ya


JOM SERTAI GIVEAWAY KAD RAYA ISTIMEWA DARIPADA GENK

syerz eyryn said...

salam perkenalan. . ryn singgah cnie dri segmen sme :))
btw, ryn sudaa follow cnie yerr. . hehhe. . nice blog !

c nana said...

dtang sini dari segmen yg sama :)

Kartunis Damas said...

trimas u all.....
haku akak keblog korang nanti. tggu! =)

Marina said...

marina berBW sini...sory lambat bertandang...salam perkenalan...heee~

http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking.html

Asyikin said...

hello, jalan2 singgah and follow awak :) dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking-bersama-lulu-caldina.html

Asyikin said...

hello, jalan2 singgah and follow awak :) dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

http://rushnurul.blogspot.com/2011/09/jom-blogwalking-bersama-lulu-caldina.html

PeRmAtA bIrU said...

saya datang singgah melawat sini jap... ada sedikit masa malam nih..:)

Kartunis Damas said...

hehe.sila oh sila..trimas permata biru.

Cik Asma BLuppy said...

hai hai.. maaf lambat dtg terjah sini=)

PCL said...

singgah BW dari segmen sama...lambat terjah tp nak jgk...ceria blogging n i follow u.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...