Monday, September 19, 2011

Follower Bertuah diBlog Aku.

*Fllower ke100 je  pown. 
tak la hebat macam blog korang 
sampai belas2 ribukn. Trimas semua, 
haku hargai setiap follower sni. 


Assalamualaikum Sahabat

Dari semalam haku mengira-ngira, bilangan follower di Blog haku. Huh asalnya ber-nombor 90 dan haku terus mengira bilangan untuk cukupkan 100 hanya lagi 10 orang. Pagi tadi haku terus tengok kat 'Dashboard' wahh..makin bertambah komen dan follower. Inilah hasil dari Pajak Gadai ikuti Segmen cik Lulu iaitu 'Jom Blogwalking'. Ternyata tidak mustahil dengan cara ini, juga mampu menaikkan lagi cara kita berBlog. Yes betul ini salah satu untuk tingkatkan kuasa(plus) untuk naikkan bilangan follower, pembaca, pengomen, dan sebagainya.

After lunch: haku masuk ofis dan terus tengok sekali lagi blog nie...wahh.. bertambah lagi(sorang sahaja) jadi la kan. Bak kata perpatah, orang dahulu kala (orang tua) "sikit-sikit, lama-lama jadi bukit" so nie hasil dari sikit-sikit lah, dari satu(1) hingga seratus(100). 'Alhamdulillah'. walaupun tak la sampai mencecah belasan, puluhan, mahupun ratusan ribu follower, tapi suda cukup bagi haku sekadar ini sebab blog haku pun bukan bagus sangat pun =) oppss!! terlebih bicara pula kan. Tapi tak apa, nie satu pemberitahuan juga. 

Okay... sambung dari tajuk utama "Follower Bertuah diBlog Aku" yeahh malam nie lagi sekali haku tengok blog untuk pastikan siapakah yang bertuah itu? Sebabnya dia adalah follower ke 100 diBlog haku dan tepat pada pukul 11.00 minit malam okay..'memang tuah sangat..' ha, tapi tak ada la hadiah walaupun bertuah k =). just nak bagi sebakul Tahniah dan Terima Kasih kepada Saudari Norashikin binti Akhiar@doodeedoo yang menjadi follower bertuah itu. Juga tidak lupa kepada follower haku yang lain, Terima Kasih buat semua, tocey-tocey yaa..dan selamat berBlog diucapkan.



Inilah dia cik doodeedoo 
Trimas untuk semua follower yang sudi follow haku.


Okay.. jom kita terjah blog beliau

Klik banner ataupun klik SINI untuk ke rumah kedua beliau.
Blognya sangat meriah juga hiasan di dinding, dengan pengunaan doodles yang b'gitu comel-comel haa..
apa lagi jom kita pi terjah la..nie jugak.


Nota Buku 555:  "Apa yang kita impikan, tak mustahil untuk kita dapat."
-Gambar 1: sumber dari hasil PrintScreen.
-Gambar 2: sumber dari copy header tuan blog doodeedoo

11 comments:

Noorul Amera Adnan said...

wahh seronoknya. pasnie 100++ la hihi.

Kartunis Damas said...

haha.. sronok la jugak kak, bru nk mrasa ratusan angka. ehh xmgkin kot. pnulisan pown skadar org pmalas ja. ..

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

woooo..bertuanya orang tu....lambat aku....


upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...c`ayob follow sini 

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

doodeedoo said...

terima kasih..first time rasa bertuah tanpa sedar..selalu kalau jadi follower mesti angka tak betuah..nampak sgt iklas nak follow smpai taktau follower ke-100..thanks again..go blogging ince Kartunis Damas.=)

Kartunis Damas said...

@Ayob: yes btuah la coz pkul 11mlm n ke100..haha tu la hg lmbat sgt =) papa pown trimas yer..

@doodeedoo: haha mmg btuah. alah btuah nie bkn satu pngkat ataupun apa2 ja, just kita fllow ssuatu blog itu mnandakan kita sokong dan akn ikuti ceritanya. trimas yer..

PeRmAtA bIrU said...

wah seronoknya.. tahniah...:)

Kartunis Damas said...

seronok la sbb bru nk smpai 100. blogger lain dah ribu2 dah.
trimas Permata Biru =)

SANDRA AZWAN said...

bertuahnye...;-)

Kartunis Damas said...

Haha..ye dia mmg brtuah. Coz tp pkul 11mlm plak.

p!q4h b@guss said...

pabila kartunis mula menulis.. haha

blog yg simple but bes pengisian dia.. :)

Kartunis Damas said...

haha alaihai. ini biasa saja cik piqah. ohhya saya cuba dan sntiasa cuba utk baiki pnulisan ini. coz spm BM dpt D..hahaha. trimas.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...