Sunday, August 7, 2011

My Super Hero

Assalamualaikum :-)

Sabtu, 6hb 08 2011 puasa ke6.
haku pergi la round2 dekat Plaza Gurney Penang. Ingatkan nak cari KFC baju raya tapi masa pula tak izinkan, so time nak turun tu haku terpandang pula butik DC Comics Superhero. Ahh suda, tetiba kaki terus langkah masuk tanpa banyak bicara, tegur pun tidak. Dari mula masuk tu akal dah fikir dan bercakap cari lah batman, cari lah batman.



Haku pun belek-belek la baju superhero didalam kedai itu. 
Korang tahu kan batman adalah lambang superhero haku dari kecil lagi. Macam-macam 
barangan dia haku dah ada dan kumpul dari botol air, dompek, tuala, bantal, selimut, kasut dan toy. 
Tapi yang haku hairannya baju dia ja haku tak miliki lagi, so dengan peluang ini haku
 ambik la kesempatan untuk cari baju My superhero (BATMAN)





Ingatkan haku nak ambik ja baju yang ada sale 70% tuh,
tapi saiz pula habis...emm merana juga la kan, coz tak sempat nak beli.
Haku pown still duduk dalam kedai tersebut (merana la konon).
lalu si pekerja lelaki nie pown datang, dan soalnya
'yang bang, boleh saya bantu?'


Haku pown apa lagi terus cakap 'boleh2', tolong cari kan aku
baju batman saiz S ? 'okay bang boleh'(balas dia)
tunggu dekat 10minit juga la baru mamat tu 
keluar dengan muka dia senyum rapat ja
muka haku pown lagilagi happy lah.


'Ha nie bajunya bang, bang boleh la try dulu.'
then semuanya its okay kan. Haku pown start bayar lah
dengan perasaan gembira bila dapat sesuatu yang sangat kita minat
dan itu la lambang Superhero den.




kalau korang nak tempah juga, tak kiralah superman ka apa ka, boleh PM haku melalui facebook okay
kos phantaran haku tak ambik, harga asal juga haku bagi sekali. Ori punya taw,.

2 comments:

Nyamuk Terbang said...

haha minat batman rupanya

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

Sebab laju dari Nyamuk =]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...