Wednesday, August 24, 2011

Kantoi pula dengan....


Assalamualaikum.

Ya sedia maklum aku ada tulis diwall facebook aku "Hari last jumpa aku di facebook" so dalam banyak-banyak komen tu aku tak pula perasan ada bekas student sewaktu aku jadi warden dan mengajar mereka di salah sebuat sekolah Agama. (Alim tak aku?) hehe

Iya la kan, dalam sekolah tu ada berapa ratus murid, so aku memang tak cam la dorang. cuma dorang ja yang kenal aku, coz aku warden paling spoting habis. Semua murid baik dengan aku. (anak muda jadi warden. memang meriah lah.) Tapi semasa aku kerja disana sangat lah meriah, Happy dan sebagainya. Tapi sementara sahaja. Agaknya mereka rindu tak kat aku?


Haha..so korang dah tahukan sebelum aku study aku keja sebagai warden dan mengajar mereka. lepas tu baru aku keja sebagai Planning Designer untuk kejar cita-cita aku.


Apple iPhone 4 Black Smartphone 32GB (AT&T)

7 comments:

Noorul Amera Adnan said...

wahh adik akak ustaz la. warden lagi tu. npe la xjdi warden kat asrama akak dulu lalalala =)

ain rahman said...

perghh ust.....!! kagum aku...! haha

"jd cgu sblm jd Planning Designer untuk kejar cita-cita" :)

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

@akak mera: hehe ala itu pun kejap ja kak. ehh nti warden tpikat dengan murid plak..heheh.

@Ain: hah wey xyah la kagum sgt, hg tu yg ptut aku kagum sbb bakal guru yg cmerlang nanti. haha.. kutip ilmu dulu baru aku kejar cita2. =)

WanSaddam said...

ustaz 2...hahahah

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

haha..biasa la tu wan. bru nak blajar untuk mngajar..heheh

Mister M said...

X leh blah ustaz dia kata...??? kahkahkah... sabaq je lah...!!!

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

haha.. yela.. skurang2 nya dia still igt aku sbgai ustaz yg trunkan ilmu kpada mereka..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...