Thursday, June 9, 2011

KETAHUILAH SEBELUM SIAP DIBINA. (Water Theme Park) ?



Selamat Datang Ke Taman Tema Teluk Bahang
aceceh...siap pown belom lagi dah nk promote soh datang,
Tanda Terima Kasihku Kepada Orang Yang Berkenaan


Hey 'kalian' tuh2 yang diluar sana yang tengah membaca..kali nie haku nak memberitahu korang mengenali satu tempat sebelum ia siap dibina. Tempat ini akan dibangunkan dekat Teluk Bahang, Pulau Pinang iaitu WATER THEME PARK .hah!...Taman Tema Air best tuhh..Dapat la korang rehatkan diri or bawak Keluarga n Sanak Saudara serta teman anda bercuti disana nanti..

Walaupun tempatnya taklah sebesar BUKIT MERAH mahupun LOST WORLD OF TAMBUN tetapi cukuplah memadai keluasan n kepuasan dan lagi kebanggaan warga PULAU PINANG ,sebenarnya haku pun dapat tumpang merasa bangga itu kerana ada HASIL TERAPAN kerja senibina haku, taklah banyak kan..Tapi haku bersyukur kepada allah, coz dapat peluang untuk sesama dalam projek nie..

Walau bagaimanapun Projek nie tetap di handle sepenuhnya oleh brother Kassim Sameon a.k.a Adnan, dia la orang penting untuk siapkan SWIMMING POOL and WATER FEATURE PIPING EQUIPMENT INSTALLATION.! nieee..Tanpa dia,tiadalah air untuk dimandi manda...Dia nie juga adalah Senior tempat haku, Malah pengalaman dia nie berbukit-bukit taw dari haku ho..

Kami jugak bersama Pemaju E&O Property (Penang) Sdn.Bhd  serta GDP Architects dan Jurutera Perunding Valdun Sdn.Bhd. Bagi menjalankan tugas kami dan melancarkan Kerja-kerja untuk membangunkan WATER THEME PARK ini..

Kalau nak menceritakan tentang theme park nie memang banggalah haku, nie la FIRST TIME projek YANG BESAR pernah haku buat NIE...perrr.. Tak tido malam haku fikir bertapa bestnya wey,macam tak percaya alamak opppss!! "Bangga Diri Plak" haha..

Tak palah kalau korang datang ke tempat nie bila dah siap nanti ,korang pown boleh tumpang bangga coz kawan korang nie haa.. yang turut ada sesama siapkan.. korang kan kawan haku...
'ingat MALAYSIA WILD ingat lah Damas a.k.a Saddam Aslah'  ..hehe


LANDSKAP PLAN




WATER PARK LAYOUT PLAN

2 comments:

cintatulip said...

WOW.. NICE DESIGN.. KEEP IT UP!

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

Wow..yeah trimas bebanyak.
tp kna ucap pada snior juga, coz tnjuk ajar mreka =)..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...