Sunday, December 18, 2011

Akhirnya, dapat juga Kekasih Baru

Assalamualaikum p e m b a c a b l o g h a k u


Setelah sekian lama, haku hidup 'membujang'..Akhirnya dapat juga haku merasa detik bahagia. Walaupun hanya seketika. Tapi tak apa-apa. Cukuplah sekadar mengisi, hanya di waktu lapangku. Mengoratnya nun jauh di Johor, bodek-punya bodek, adjust lebih kurang, last-last dapat juga Kekasih Hati. Siap boleh bawa jalan-jalan lagi haaa...memang spotting gila-gila lerrr....

Masa bawa jalan sampai ke Utara(rumah), hati nie berdebar-debar saja. Tak tentu arah dibuatnya. Rasa macam nak 'bukak la tu jugak ha' tapi kena la sabar ..kan?, kita nie manusia :). Sekarang nie, kami semakin rapat walaupun tak serasi bersama lagi. Tapi slow-slow / pelan-pelan kayuh dulu. Jangan terus hentam terus, kang apa pun tak dapat. Haku jaga dia pun dengan rapi lagi. Baik jaaa...

Haku selalu luangkan pada waktu petang dan malam saja. Sebab waktu tu, jarang ada orang sangat. Tak la bahaya.. kan?. Ehh, kami tak berdua saja, malah ada juga teman dikalangan rakan-rakanku. Kalau balikke rumah, haku akan lap-lap badannya dengan kain lembap. Perhhh memang best :) nak tahu siapa? nak ka tak nak? kalau nak, jommm... 














Ahak...! haku pun tak tahu la, tetiba minat pula haku nak main yang ini. Kalau tidak selama ini, tak pula haku pandang benda-benda nie semua. Kereta control pun haku tak minat. Tapi bagus juga, sekurang-kurangnya tak terbuang masa haku, dengan melepak tak tentu pasal tu. Petang, time balik kerja terus mandi, capai mainan nie, terus ke Padang. Main lah sampai senja. Sekarang nie, hari-hari macam tu. Dah tak ada kerja lain. Jadi haku nasihatkan korang semua, beli la satu(1) satu ja. Untuk hilangkan rasa bosan ditempat kerja. :) Hati-hati kalau main yer...kalau luka, ubat sendiri.


Selamat Mencuba.



2 comments:

Eena Arrina said...

ahaks.beriya aku ingt dpt awek btul..seronoklah aku nak bca cter..puiih..rupanya game..hihi :P folow sini..meh jalan2 usha blog aku blek eh *tukar aku kepada saya sebenarnya*

Kartunis Damas said...

Hahaha..nak tarik plggan katanya..
kita awek lah nie, tau susah nak ejas harga paling murah nie..haha akhirnya dpt la minang. trimas baca yoo..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...