Sunday, November 13, 2011

'Candid Time' Contest

Assalamualaikum p e m b a c a b l o g h a k u




Syarat syarat untuk menyertai contest ini
  • Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
  • Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
  • Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
  • Sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
  • Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini



Bicaraku bermula:
Alhamdulillah, Syukur kepada Pencipta. Kerana memberi haku sekali lagi kesempatan, untuk terus menulis blog dalam versi Contest by Muna Rahimah yang di tag khas oleh Saudari Sis Noorul Amera..Wahh di tag khas taw. Ahakz..., sebab dua(2) orang saja di tag..kekeke :) . Masa diberitahu tentang contest ini terus t'fikir, gambar apalah yang nak di muat turun dalam entri kali ini ? . Gambar tak ada sangat. Tapi syarat meletak gambar dalam contest ini, memberi pilihan. Gambar beramai-ramai ataupun individu. Jadi haku ambil pilihan, nak letak gambar beramai-ramai. Sebab gambar individu macam tak jadi candid ja.. huwahaha..?


Yeszza!! okay, ini gambar bersama kekawan KBU, Kami Blogger Utagha Pada Majlis persandingan
adik perempuan Mr. Mikro Kokus. haku pun dah pening Camera banyak sangat.

Insan yang ku pinta, supaya turut serta ialah Al Afiq dan Afiq Photographer
semoga berjaya dan menjadi lelaki gagah perkasa


7 comments:

kiera'sakura said...

semoga bejaya dik :D

Erin Azizan said...

hamboi2...hakhakhak tag mikro jaaaaaa

Kartunis Damas said...

Kak kiera: trimas so much kak :)
Erin Azizan: kuing,kuing..ahakz nanti den tag hampa suma noo...

Muna rahimah said...

Thanks join and goodluck :)

chcolate said...

salam..dari contest y samer...jom follow me..:))
http://greenlife91.blogspot.com/2011/11/candid-time-contest.html

Noorul Amera Adnan said...

hehehe adik candid pun muka cool ja. thanks taw join jugak >.<

Kancil 8349 said...

good luck

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...