Monday, September 5, 2011

Raya dah berapa hari pergi, Sekarang baru nak buat Ucapan.

Assalamualaikum sahabat.

Haha..okay, raya dah berapa hari dah kan. Sekarang dah raya ke8 pun, haku masih tak ucap dekat korang suma. Sorry yer.. Now haku akan hantar wakil haku untuk wish dan wakil haku nie comel taw. Cer tengok video dia.  

Pastikan Volume Tinggi k. Baru boleh gelak...!!
video

Okay walaupun wakil haku nie comel, tapi dia kurang tido sebab kena jaga malam nak masak lemang..haha. Comel kan?

SELAMAT HARI RAYA SEMUA PEMBACA.
Maaf Zahir dan Batin
Kepada:

-Ayah dan mak.
-Serta Keluarga Long Tijah.
-Sahabat-sahabat sekampung, sekolah dan kolej.
-Guru-guru, Sir and miss.
-Kekawan Blogger, Facebook, Twitter, Friendster, Tagged, dan lain-lain dalam dunia internet.
-Akak Noorul Amera.
-Awien Awiras.
-Na Nad (Nadrah).
-Syahir Fahmi.
-Kir Utaramai (Syakir).
-Farah Hazwanie
yang lain jangan kecil hati, haku tak larat nak sebut, lagipun nie ja yg ada dalam facebook baru haku. Dan 
-Kekawan perniagaan di Enconsave..haha.
-Brader-brader Kartunis.
-Orang-orang perkomik.
-Senior Architect.
-Barisan tenaga (KAMU) Karya Anak Muda Utara.
-Dan yang mengenali haku disini =)


Ikhlas dari :
(Damas ) 
Thanks your support (BI songsang)

6 comments:

Noorul Amera Adnan said...

wahh comeynye ucapan. selamat hari raya kembali dik. belum terlambat kot. raya kan sebulan. raya la sampai fengsan. adik mkn byk2 sikit. biaq gemokkk ^^,

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

haha..baru buat semalam kak. trimas ye.. btul tu, dah posa pun sbulan, raya mesti sbulan juga..=). uihh tak maw la gemok2, macam nie dah okay..haha

Anonymous said...

oh, terharu.haha Salam Aidilfitri, Maaf Zahir Batin jua. (^^)
-farah-

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

Alala farah nie.. tharu plak dia..haha. okay2 salam aidilfitri. trimas ye farah =) .

Anonymous said...

eh, aku bru terperasan. ayat kwn2 perniagaan ecnsve tu xley blaa an. haha perniagaan la sngt.

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

hahah..adoyai,.
dah tu apa yg ssuai? haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...