Sunday, August 7, 2011

Ku Punya Basikal

Assalamualaikum teman blogger ; |

Ha.. hari tu dalam facebook haku dah update wallpost mengenai basikal kan, so hari nie haku nak tunjukkan gambarnya pula..Mesti la korang suma nak tahu kan bentuk and rupanya. Tak la hebat sangat, tak la chantek sangat tapi haku tetap nak tunjuk juga. Suka hati haku la kan =).

haha sorry lah , gambar tak clear sangat.
sebabnya beskat nie tak sempurna lg. Nanti bila dah betul-betul okay
haku upload sejelas-jelasnya alright..

Sebenarnya rasa hati nak ja haku jadikan Wordless Wednesday. Tapi memandangkan hari rabu itu masih jauh untuk datang kemari, haku jadikan entri untuk hari ini. Boleh kan...kan-kan?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...