Wednesday, July 27, 2011

SEPARUH LAGI JADI GILA

 -Hmmmm..ah. Mengeluh panjang sikit coz hari nie kerja bagai nak gila dah. Kalau tambah satu lagi Drawing haku ingat petang nie terus gila la.. Kenapa? sebabnya drawing begitu banyak. Dari awal haku cakap yang Department Architect  tak cukup staff..Tapi tengok lah, kerja bertambah-tambah. kakitangan masih kurang. Bagaimana nak bekerja?


-Aiyoo..Dah tu kena perli rapat pula.
dia berkata: ' hi ..awal banyak hari nie kawan?'
'ehh..awal apanya,. tadi pergi cek moto itu yang lewat sikit. '- jawab haku.
Alasan yang gitu baik sekali =)


-12.2 Pm - Datangnya lagi perhhh!!!.. haku tengok drawing ditangan nya. Dalam hati dah tahu dah, mesti nak pass kepada haku la tu..Tambah lagi bilangan empat drawing nak kena settle kan hari nie ha..! ahh memang tak la..gila lah nak siapkan juga hari nie.


-Masa dah tiba. Untuk haku perli kembali:
ku berkata: ' Ingat haku tokong hindu ka? ,tangan ada banyak.'
tangan ada dua saja ma....


- Dia terus blah, hee.. ayat sapa lagi power ha ??
dia kata kata kat haku, haku still ja duduk. Kena ja kat dia, rupa pun dah tak nampak dah!.


-Sekarang nie haku ambik masa sedikit untuk update entri hari nie...
-Separuh lagi jadi gila.. Tengok drawing nya. Dah macam cacing dah.
                                                                                                                                               
     





* Kesemua file ada 18 Drawing- kalau ditambah empat lagi tu Total = 22 Drawing hendak ku siap kan pada hari ini. =(

4 comments:

ikan said...

penat koet .

majikan kdg2 tak phm

kije nyea bertimbun mcm utk sebatalion pkerja. p kakitangan ciput jea nie .

tade inisiatiff nk upah rmai lagi pkerja .

ak penah dlm situasi nie ..

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

ahakz..itu la sbabnya.
dah jadi macam nie , suruhnya kita kerja lebih masa?. bila juga kita tnya tntang byaran,
katanya: maaf bagi department architect xda duit ot..dah tu suruh buat ot..emm sabo je la

eyna_chan said...

drawing plan mmg menggilakan
@__@'

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

mmg dah gila.
tp kekadang itu satu kpuasa bagi kita. letih umpama kepuasan brganda.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...