Friday, July 15, 2011

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

Walaihal,
   Mula-mula saja ja tengok tapi entah tetiba hati nie tetarik untuk join GA brader Mohd Khairi.
Walaupun first time baru join GA dekat blog (sejarah seumur hidup), fuuhhh! brader Khairi nie buat GA sampai dapat membuka kotak hati haku, tapi belum cairrr lagi..Barangkali Seni brader nie sangat memukau bagi diri haku..Sebenarnya minat baju tu..hehe =)


/hensem kan, wah n'set blackberry barangkali tuh..
helmet KHI dah, sekurang-kurangnya rm70 dalam kotak.
seluar jeans levis made in USJ (subang jaya) hehe.
selipar tanako(Jepun mari taw.)
saja bodek lebih-lebih, kot-kot la dapat kan.?
trimas brader khairi./

Kalau korang nak join bersama moh tengok Syarat-syarat nya


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN:

(1) Follow blog ini untuk mengetahui segala update mengenai giveaway ini.

(2) Klik butang 'like' fanpage HAIRIEcerulean di sini : HAIRIE cerulean
(1) Buat tajuk entri: "1st GIVEAWAY mohdkhairi.com" 
(2) Letakkan banner giveaway di atas dan linkkan ke entri ini.
(3) Suka hati korang nak tulis apa ataupun tak nak tulis, aku tak kisah.

haa..Mudah kan, Senang kan, Cepat kan
Mudah-mudahan Allah permudahkan,dan nyatakan Hasrat haku untuk miliki baju ini..Amin!!!

hehe..haku nie nak yang Sempoi ja kan, tu la sapa soh brader khairi nie
cop baju yang simple tapi seni bagi haku..
best!!


2 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

haha henset blackberry?ape daa... sony je kot! haha
Jeans tu murh je..xde la smpai levis..haha .. KHI tu sesuai utk jln jauh sbb angin xmsuk mata..haha

selipar tu bli kt bata je..haha

anyway, thanks taw join! smoga lbih trbuka hati ko pas ni utk join GA..haha

.d.a.m.a.s.e.n.i. said...

yeke..architect xkan xleh pkai cam tu..haha
thankz brader....
nie first time kot..
neves(bi songsang)...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...